Cis, tak puaslah makan kek batik. Kalau boleh nak hari-hari buat.. Bukan susah pun, senang sangat. Ramai orang cakap buat kek batik susah. Tapi bila belajar, takde lah susah mana pun. Cuma campurkan semua bahan-bahan dalam kuali, buka api, kacau sampai pekat then masuk dlm bekas, simpan dlm peti ais. Eiqa cuma perlu ambil masa setengah jam saja nak buat. Bahan-bahan pun tak rumit. Telur 6 biji, 2 cawan serbuk milo, susu 1 tin, butter, nestum 1 cawan, air, dan biskut marie. Lebih kurang camni la bahan dia. Bila dah simpan dalam peti ais tu dah tak sabar rasanya nk makan.. hehehe. Kali pertama buat, termanis sangatlah pulak. Kali kedua, kurang susu cket baru seimbang rasanya. Sedap. Sape yang tak suka kek batik kalo kena cara masaknya kann.. ;)